Heb je interesse in onze producten of wil je een workshop plannen?
Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch 06 – 107 497 25
of via de mail: info@chocolateriekoldewijn.nl
In het pittoreske Hindeloopen, een van de Friese Elfsteden, zit Chocolaterie Koldewijn. Dit bedrijf bestaat sinds 2004.
Paul komt van oorsprong uit Amsterdam. Hij werkte in de jaren voordat hij zijn eigen zaak begon bij verschillende luxe banketbakkerijen. Het was altijd al zijn droom om een eigen chocolaterie te beginnen. Als je een droom hebt dan moet je die een keer realiseren.
Chocolade betekent veel in het leven van Paul. Het is zijn passie. De veelzijdigheid van het vak maakt zijn werk zo leuk. Als je je fantasie in je vingers kan krijgen dan kun je alles met chocolade maken. Omgaan met mensen is ook leuk. Iets creëren is prachtig en daar hoort ook het ontwikkelingen van nieuwe smaken bij.
Sinds november 2006 heeft Paul samen met zijn vrouw Grietje een winkel waar naast de eigengemaakte chocoladeproducten ook serviesgoed, thee, ambachtelijk ijs en Oud-Hollandse snoep wordt verkocht. In 2009 verhuisde Paul met zijn atelier van Heeg naar Hindeloopen.
Gemiddeld verzorgen we een tot twee workshops per week. Dit is zeker belangrijk zodat onze klanten ook kunnen ervaren en zien hoe arbeidsintensief dit beroep is en waarderen ze het eindproduct des te meer. .
De kracht van de chocolaterie ligt vooral in het feit dat wij altijd eerlijk over onze productieprocessen zijn en daarnaast staat de kwaliteit van de chocoladeproducten bovenaan ons lijstje. Als we niet tevreden zijn over een product dan maken we het niet meer. Hetzelfde geldt voor grondstoffen. Als we bijvoorbeeld niet tevreden zijn over noten dan zoek ik een betere leverancier. Behalve met mijn vrouw ben ik met niemand getrouwd aldus Paul.
Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch 06 – 107 497 25
of via de mail: info@chocolateriekoldewijn.nl